Wicanders

Wicanders 1Korek se získává z kůry stromu dubu korkového pravidelným loupáním vždy po devíti letech. Každým rokem po sloupnutí narůstá a zesiluje nová kůra. Tento přírodní proces dává nám lidem jedinečný a snadno obnovitelný zdroj bez škodlivého zásahu do životního prostředí. Exkluzivní přírodní vlastnosti korku jsou ideální pro použití od zátek po podlahy, kde korek svými vlastnostmi snižuje úroveň hluku a poskytuje optimální tepelnou pohodu uživatelům podlah z tohoto přírodního materiálu v průběhu celého roku. Je obzvláště pohodlná pro chůzi.

Plovoucí korkové podlahy Wicanders se zámkovým spojem jsou tvořeny korkovou podložkou, nosnou deskou HDF a nášlapnou vrstvou z korku. Velmi lehce se pokládají, mají velkou řadu dekorů, jsou odolné, teplé a příjemné na došlap. Keramický lak WRT se skládá z malých keramických částeček, které ochraňují podlahu proti odření a škrábancům.

Korkové podlahy dodávané jako podlahové korkové dlaždice určené k celoplošnému lepení. Korková dlažba je dostupná v rozměrech 300×300 a 600×300 mm s celkovou tloušťkou 4, 6 nebo 8 mm.

 Pro více informací kontaktujte: Jan HAINZ tel.: +420 724 341 065  nebo email: ‚jan.hainz@drevoobchoddolezal.cz‘