NEXT

  NEXT 1

NEXT – pro Váš bezpečný domov

Od roku 1990 pro Vás vyrábí bezpečnostní dveře. Kvalitní vchodové dveře do bytu nebo venkovní dveře do domu jsou vyráběny na základě Vašich individuálních požadavků při zajištění všech bezpečnostních parametrů. Veškeré jejich výrobky jsou testované podle přísných evropských norem, bezpečnostní, protipožární, ale i protihluková a tepelně-izolační certifikace jsou samozřejmostí. Zajistí zaměření, výrobu na míru, profesionální montáž, záruční i pozáruční servis. Bezpečný domov začíná dveřmi.

Pro ochranu prosklených ploch Vašich bytů, domů i komerčních prostor vyzkoušejte fólie na sklo. Bezpečnostní fólie chrání okna před rozbitím a vysypáním skla a současně zabraňují případnému zranění střepy. Protisluneční fólie fungují jako pasivní klimatizace a nabízejí značné tepelné úspory. Dále nabízí fólie privátní pro zajištění soukromí, termoizolační pro kumulaci tepla či antigraffiti pro ochranu skleněných ploch před vandalismem. S výběrem či kombinací vhodných fólií Vám rádi pomůžou.

Mezi tradiční mechanické zabezpečení patří také mříže do oken, v případě zabezpečení komerčních objektů také mříže na dveře. Prověřenou klasikou mechanického zabezpečení jsou pevné bezpečnostní mříže. Jednoduché ovládání i údržbu nabízejí mříže nůžkové, které je možné po shrnutí sklopit. Žádané jsou také rolovací mříže. Ty jsou určeny zejména na větší plochy a mohou být ovládány manuálně či motorově.

Standardem a logickým doplněním mechanické ochrany je dnes elektronické zabezpečení. Spolu s bezpečnostními dveřmi a ochrannými fóliemi či mřížemi totiž představuje ideální a komplexní způsob zabezpečení Vašeho domova. Alarmy zachytí neoprávněný vstup do Vašeho domu, bytu či na pozemek, indikují požár, únik plynu nebo vody. Bezpečnostní kamery se záznamem pomáhají nejen rozpoznat, ale i dokumentovat mimořádné události. Systémy pro kontrolu vstupu hlídají vstupní prostor do Vašeho domu, bytu či komerčního objektu, poskytují přehled o pohybu osob. Díky požární signalizaci, detektorům kouře či CO i hořlavých plynů můžete zabránit vzniku požáru či úniku plynu.

Jejich tým profesionálů s dlouholetými zkušenostmi je připraven Vám pomoci. Připraví Vám nabídku a navrhne optimální řešení pro Váš bezpečný domov.

Vzorky dveří vystaveny v Showroomu Jizerní Vtelno.

 

Pro více informací kontaktujte: Jan HAINZ tel.: +420 724 341 065  nebo email: ‚jan.hainz@drevoobchoddolezal.cz‘