ECLISSE

S posuvnými dveřmi je život jednodušší.ECLISSE 1

 

Každého z vás určitě už někdy naštvaly dveře. Hlasitě se zabouchly a vylekaly vás? Navíc je často musíte zavřít, abyste se vůbec dostali ke skříni umístěné za nimi. Nemůžete opět najít dveřní zarážku a dveře se stále zavírají, ačkoli je chcete mít otevřené. Dobře, to se dá vyřešit třeba židlí nebo botou. Proč byste ale měli pořád takto improvizovat? Udělejte si život jednodušší a pořiďte si posuvné dveře, které zmizí ve zdi, když je nepotřebujete.

Dveře obecně mají velmi praktickou funkci oddělovat a propojovat všechny místnosti. Když se běžně pohybujeme doma, tak je máme často všechny otevřené, protože se při každodenních činnostech potřebujeme po bytě volně pohybovat. Uklízíme, přenášíme věci a potřebujeme mít doma volný prostor – koridor, kterým chodíme, když udržujeme v chodu celou domácnost. A právě v tom je kouzlo posuvných dveří, dají nám volnost, neomezují, nepřekáží a také šetří místo. Díky nim může být fungování celé domácnosti harmoničtější.

Aby dveře mohly kdykoliv zmizet ve zdi, potřebujete na to stavební pouzdro. To je propracovaná kovová konstrukce, něco jako kapsa, která se zabuduje do stěny, a právě sem se pak posuvné dveře zasouvají. Pouzdra Eclisse jsou proslulá svými technologickými vychytávkami, bezproblémovostí a kvalitou. Vše děláme především tak, aby byl náš zákazník maximálně spokojen.

Velkou předností Eclisse je široká nabídka sortimentu. Můžete si vybrat třeba praktické a nejvíce používané jednokřídlé pouzdro pro jedno dveřní křídlo. A je už jen a jen na vás, zda zvolíte typ, který se po zabudování opatří obložkou, která celý průchod zajímavě zdůrazní, nebo se rozhodnete pro moderní pouzdro Syntesis® LINE, které žádnou obložku nepotřebuje, působí minimalisticky a vynikají právě jeho čisté hrany. Velmi chytrou variantou jsou také pouzdra LUCE, která jsou předpřipravená pro vedení elektra (pro zásuvky, termostaty, světla, vypínače, apod.) přímo uvnitř kapsy. Další vychytávkou je také pouzdro Ewoluto®, s vlastnostmi skutečné zdi, díky čemuž můžete zavěsit přímo na kapsu různý nábytek, sprchový či kuchyňský kout. Stejné varianty máme i u dvoukřídlých pouzder pro dvě dveřní křídla proti sobě.

Navíc dnes můžete vaše posuvné dveře obohatit o mnoho různých komfortních doplňků, jako je třeba tichý doraz, synchronizace, samozavírání, apod. S Eclisse nic není nemožné. Tak zapojte fantazii, a už se neomezujte.

Vzorek pouzdra vystaven v Showroomu Jizerní Vtelno.

 

Pro více informací kontaktujte: Jan HAINZ tel.: +420 724 341 065 nebo email: ‚jan.hainz@drevoobchoddolezal.cz‘